WaterWerk en GewoonFleur; samen zijn we Plas Sterk Ontwerp!

Sinds april 2015 werkt GewoonFleur samen met WaterWerk vanuit het kantoor aan de Stationsstraat 38. We hebben we onze specialiteiten gebundeld. We blijven ons eigen bedrijf runnen maar zitten nu fysiek tegenover elkaar. Dit alles heeft geresulteerd in de overkoepelende naam Plas Sterk Ontwerp.
Boudewijn is grafisch ontwerper, webdesigner en DTP-er. Fleur is sterk in grafisch ontwerpen, verpakkingen, fotografie, conceptontwikkeling, social media en evenement-organisatie. Zij treedt ook meer naar buiten en is vaak de ‘netwerker’. We werken tevens samen met tekstschrijvers, communicatie experts en strategen. Kortom we kunnen alles aanbieden op het gebied van visuele communicatie.

boudewijn_fleur
boudewijn en fleur

Geef een reactie