Organisatie van evenementen

GewoonFleur is niet alleen als hoofd PR & Communicatie actief binnen stichting Openluchttheater Vrouwenhof maar ook als organisator en initiator van de Hippiefair en Jazz park. Samen met het fantastische team vrijwilligers zorgen we ervoor dat de Hippiefair een ‘Ibizafeeling ‘ geeft aan de bezoekers maar ook dat jong en aanstormend talent hun muzikale en artistieke kunsten kunnen vertonen! Denk aan DJ Nik van 15 jaar en Leander Moekti op zijn Ukelele.

Maar ook het toevoegen van de creatieve kidscorner was dit jaar een succes! Met een DJ school in de Amerikaanse schoolbus, een graffiti workshop, muzikale lessen van Muzisens, schilder en knutsel workshops en henna- en glitter tattoos die zorgden voor talloze schitterend versierde kinderarmpjes en gezichtjes, is de Hippiefair weer een stukje gegroeid en kunnen we bouwen aan een evenement met groeimogelijkheden.

Parkjazz begint steeds meer regionaal bekendheid te krijgen en had dit jaar met het Trio Rob van Bavel meets Ton van de Geijn en Ruud Breuls en met the Blue friends jazz band een serieus en volwaardig jazzpubliek. Het plan voor komende jaren is om er een regionaal Jazzfestival van te maken en de samenwerking met sponsoren aan te gaan.

De glimlach van tevreden bezoekers en iets kunnen betekenen voor cultureel Roosendaal is een van de mooiste doelstellingen die we willen bereiken. Kortom GewoonFleur blijft in beweging en groeit en verbetert haar organisatorische skills elke keer weer.
Zo denken we nu ook mee met Sfeerstrand en hopen ism het Openluchttheater, maar ook onafhankelijk, binnenkort leuke en creatieve events te mogen organiseren! Wordt vervolgd…

Geef een reactie